Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Új G20 ZPA görgőmodul – Intelligens ütközőrendszer szállítástechnológiához

2019-10-29

G20 ZPA Roller Module—Intelligent Buffer System for Conveyor Technology
Intelligens G20 ZPA modul

Nehéz vagy törékeny áruk szállításakor, illetve manuális feladatokat magában foglaló alkalmazásokban a nulla nyomásfelhalmozódás egyszerűbbé teszi a szállítószalagokon végzett munkát. Az egyénileg időzített szállítórendszerek egy előre meghatározott távolságot tartanak fent az egyes termékek és csomagok között, megelőzve egyúttal a véletlen ütközésekből származó károkat. Hogyan lehet ilyen pontosan időzetni a szállítószalagokat? A Pepperl+Fuchs új G20 ZPA görgőmodulja révén a csomagok adagolása a szállítószalagokon a szállítószalagokat elhagyó csomagok arányához igazítható – egyenként és időigényes programozás nélkül. Ez az újonnan kifejlesztett modul különösen költséghatékony, valamint terepibusz-infrastruktúra, vezérlőrendszer, speciális eszközök és kiegészítő kábelek nélkül működik. Tudjon meg többet erről az intelligens megoldásról!


Intelligens Plug-and-Play modul

A G20 ZPA modul könnyedén integrálható. Lyukasztótechnológiával mindegyik modul csatlakoztatható egy lapos tápkábelre. Nincs szükség speciális eszközökre, és a modul elfordító mechanizmusa megkönnyíti az újrapozicionálást. Így olyan moduláris szállítószegmensek építhetők fel, amelyek a helyszínre érve azonnal működtethetők. Minden szükséges csatlakozó be van építve a karcsú modulba, amely a rendezett üzemkialakítás érdekében könnyedén a rögzítősínhez erősíthető.

Az integrált logika gyors üzembe helyezést és automatizált környezetérzékelést tesz lehetővé, beleértve az összekapcsolt motorok vezérlését is. Nincs szükség speciális eszközökre vagy programozásra. Három forgó választógomb használatával a felhasználók meghatározhatják a sebességet és a forgás irányát, emellett hét működési módból választhatnak. Az opcionális ZPA elemzőeszköz az üzembe helyezéshez és a diagnosztikához is használható. Automatikusan listát készít az összes eszközről és azok beállításairól.



A G20 ZPA modul szükség esetén kapcsolatba lép egyes görgőkkel, a többit pedig „alvó módba” kapcsolja.

Rugalmas, költséghatékony megoldás szállítórendszerekhez

Az új G20 ZPA modul csak akkor lép kapcsolatba görgőkkel, ha arra szükség van. Ellenkező esetben a modul „alvó módba” kapcsolja a görgőket, amely jelentősen csökkenti az energiaköltségeket. Egyidejűleg öt indító és megállító rámpa gondoskodik a szállítószalagok fokozatos gyorsulásáról és lassulásáról, hosszú távon megóvva a görgős hajtóműveket. Emellett a modul rugalmas telepítést kínál, mivel az eszköz a terepi busztól függetlenül működik, és akár 256 modul sorozatban történő integrációját teszi lehetővé.


Zero Pressure Accumulation in Material Handling

Az intelligens G20 ZPA modul fő előnyei

  • G20 ZPA modul a nulla nyomásfelhalmozódásért az anyagkezelésben
  • Az integrált logika plug-and-play üzembe helyezést tesz lehetővé, anélkül, hogy további eszközökre, vezérlőrendszerre vagy programozásra lenne szükség
  • Terepibusz-független integráció lyukasztótechnológiával
  • Rugalmas pozicionálás és újrapozicionálás
  • Az extra felügyelethez ZPA-elemző kapható

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.