Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Új BTC14 ipari kialakítású vékonykliens kapható

2020-02-17

BTC14 industrial box thin client
Az új BTC14 robusztus házban van elhelyezve.

A Pepperl+Fuchs ipari kialakítású vékonykliensek (BTC) tökéletes megoldást jelentenek olyan ipari környezetekben, ahol a hagyományos vékonykliensek már alig-alig képesek helytállni. Hozzáférést biztosítanak a felhasználók számára a központosított rendszereken futó alkalmazásokhoz és információkhoz. Rendkívül robusztus kialakításuknak köszönhetően tökéletesen megfelelnek a feldolgozóipar speciális követelményeinek. Az újonnan elérhető BTC14 a Pepperl+Fuchs ipari kialakítású vékony klienseinek portfólióját egészíti ki.

A korábbi BTC12-hez hasonlóan a BTC14 is robusztus, zárt IP4x alumínium házzal rendelkezik. Ennek köszönhetően szélsőséges körülményeknek is ellenáll, -20 °C és 60 °C közötti hőmérsékleten is használható, és számos helyre telepíthető – akár fiókokba is. Ezek a funkciók nemcsak a folyamatos működést teszik lehetővé, hanem a BTC14-hez való külső hozzáféréssel szemben is védenek. Ez minimálisra csökkenti a jogosulatlan hozzáférést, így a vírusok behatolását és egyéb támadásokat.


Messzemenőkig jövőorientált

A Pepperl+Fuchs a legújabb képernyőtechnológiával történő használatra optimalizálta a BTC14-et. A négy DisplayPort™ csatlakozóval ellátott BTC14 akár négy 4K felbontású, 60 Hz-es Ultra HD monitor támogatására is képes, ezért ideális megoldás a négymonitoros alkalmazásokhoz. Ezenkívül a DP++ opció lehetővé teszi a felhasználók számára a HDMI-monitorok csatlakoztatását is. A BTC12-hez hasonlóan a BTC14 is modern csatlakozótechnológiával rendelkezik:

  • Dupla Gigabit Ethernet a hálózati redundanciához
  • Soros csatlakozóport a korábbi perifériák támogatásához
  • 4 db USB-port a modern perifériák számára
  • Széles tartományú, 16 – 28 V-os egyenáramú bemenet irodai és ipari alkalmazásokhoz

A BTC14 összes csatlakozója mechanikusan rögzíthető a szétcsatlakozás megakadályozása érdekében, még rezgés esetén is.


A Pepperl+Fuchs ipari kialakítású vékonyklienseinek felhasználói élvezhetik a hardver és szoftver hosszú távú rendelkezésre állásának előnyeit. A BTC-khez kizárólag olyan, válogatott ipari összetevőket használunk, amelyek hosszú távon rendelkezésre állnak, és magas fokú megbízhatóságot kínálnak. Az integrációval foglalkozó szakemberek és az ügyfelek rendszeres minősítési költségei így jelentősen csökkennek.


Előtelepített VisuNet RM Shell 5 firmware

Az előtelepített VisuNet RM Shell 5 firmware segítségével a felhasználók néhány perc alatt gyorsan és egyszerűen üzembe állíthatják a BTC14-et. Az RM Shell legújabb generációja a Microsoft® Windows® 10 IoT Enterprise LTSB operációs rendszert használja, amely a Microsoft hosszú távú biztonsági frissítéseit tartalmazza. Az RM Shell 5 emellett integrált biztonsági mechanizmusokkal van ellátva, amelyek megbízható védelmet nyújtanak a rendszer számára a kártevő szoftverekkel és a vírusokkal szemben.  

Az RM Shell 5 firmware minden Pepperl+Fuchs által forgalmazott VisuNet készülék esetében elérhető. Teljes vékonykliens-megoldást kínál a folyamatipar számára – a vezérlőtermi BTC-ktől egészen a Zóna 1/21 területén lévő távoli monitorokig. A VisuNet Control Center szoftverrel a gyárüzemeltetők minden készüléket egy központból tudnak konfigurálni, felügyelni és kezelni.


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
VisuNet RM Shell 5

Fedezze fel az új generációs firmware-t és annak innovatív funkcióit.

Frissítési szolgáltatás

A Pepperl+Fuchs vékonykliens-szoftver felhasználójaként érdemes igénybe vennie új szolgáltatásunkat.

Feliratkozás

Azonnal értesítjük Önt, amint rendelkezésre áll az új szoftverfrissítés!