Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A Pepperl+Fuchs 2024-ben German Design Award-győztes lett a Smart-Ex® 03 készülékkel

2023-12-07

German Design Award Logo
A Pepperl+Fuchs elnyerte a German Design Award díját

A nemzetközileg elismert German Design Award díjátadón a Pepperl+Fuchs robbanásveszélyes területekre minősített, 5G-képes Smart-Ex 03 okostelefonja megnyerte a figyelemre méltó tervezési eredményeket rangsoroló „Special Mention” („Említésre érdemes különlegesség”) kategóriát. A versenyen összesen 55 országból neveztek termékeket és projekteket.

A German Design Award díjat 2012 óta adják át minden évben a terméktervezés, a kommunikációs tervezés és az építészet területén felbukkanó kivételes művek elismeréseként. A pályázatokat az üzleti élet, a tudományos élet, a tudomány és a tervezőipar neves tervezőszakértőiből álló zsűri bírálja el.

A díjátadó ünnepségre 2024 januárjában kerül sor.


Smart-Ex 03: Nagy teljesítményű 5G okostelefon robbanásveszélyes területekre

Az új Smart-Ex 03-mal a Pepperl+Fuchs új szintre emeli a robbanásveszélyes területeken zajló folyamatok digitalizálását: Az Európában kifejlesztett 5G okostelefon egyesíti a Pepperl+Fuchs Group és leányvállalatai, a gyújtószikramentes mobileszköz-szakértő Ecom Instruments és az ipari táblagép és vezeték nélküli technológia specialista Aava Mobile világkörüli támogatói hálózatát és szakértelmét. Így számos olyan funkcióval rendelkezik, amely megfelel az összes iparági követelménynek – a Voice Over Ip-től (VoIP), a programozható gomboktól, a csak Wi-Fi üzemmódtól, a távoli diagnosztikától és a távoli támogatástól a legkülönbözőbb Ipar 4.0 alkalmazások bevezetéséig.

A German Design Awardról

A German Design Award egy rangos nemzetközi díj, amelyet a Német Formatervezési Tanács ítél oda. Célja, hogy felfedezze, bemutassa és elismerje az egyedi tervezési trendeket. Azokat a pályázatokat jutalmazzák évről évre, amelyek termék- és kommunikációs formatervezésükkel új területeket hódítanak meg a nemzetközi formatervezésben. A 2012-ben alapított German Design Award a világ egyik legrangosabb formatervezési versenye, és a szakmai körökön túl is remek hírnévnek örvend.


e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

Smart-Ex® 03

Fedezze fel az új, robbanásveszélyes területekre szánt gyújtószikramentes okostelefont, az 5G és Wi-Fi 6-kompatibilis Smart-Ex® 03-at