Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

A Pepperl+Fuchs „Ezüst partner” tanúsítással rendelkezik az Android Enterprise partnerprogramban

2024-03-07

Android Enterprise Partner Program
Az Android Enterprise partnerprogram a Google kezdeményezéséből jött létre, a célja pedig, hogy az ügyfelek a lehető legszínvonalasabb szolgáltatásban részesüljenek.

A mobil kommunikációs és számítástechnikai megoldások a modern automatizálási alkalmazások szerves részévé váltak. A magas szintű biztonság és hatékonyság, valamint a gyors és egyszerű frissítések és biztonsági javítások kulcsfontosságú szerepet játszanak mind a felhasználók, mind a vállalatok mindennapjaiban. Az Android megfelel az összes említett követelménynek, így ez tekinthető a legfejlettebb operációs rendszernek a jövőbeli Dolgok internete (IoT) számára.

A Pepperl+Fuchs immáron sok éve dolgozik szoros együttműködésben az Androiddal és a Google-lel, így logikus lépés volt, hogy a vállalat a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást garantálja ügyfeleinek, és „Ezüst partner” tanúsítást szerezzen az Android Enterprise partnerprogramban.


Partneri kapcsolat a Google-lel

A Google kezdeményezéséből létrejött Android Enterprise partnerprogram kifejezetten azon vállalatokat célozza meg, amelyek Android Enterprise termékeket, szolgáltatásokat vagy megoldásokat fejlesztenek, valósítanak meg vagy kínálnak ügyfeleiknek. Az igazolt partnerek számára a Google különböző erőforrásokhoz, eszközökhöz és támogatáshoz biztosít hozzáférést, ezzel elősegítve az Android eszközök hatékonyabb integrálását a vállalatoknál. A program különböző tanúsítványokat és kategóriákat foglal magában, amelyek az adott partner szakterületétől és az általa kínált megoldások körétől függnek, az ipari felhasználás tekintetében pedig komolyabb igényeket támaszt a gyártó termékeivel és szolgáltatásaival szemben.


A tanúsítás három alappillére

Az Android Enterprise partnerprogram általi tanúsítást három alappillér alkotja: a vállalat munkavállalói, maga a vállalat, végül pedig a vállalat termékei. Az értékesítési és tanácsadói képzési program az Androiddal kapcsolatos témák teljes körére, többek között a mobileszköz-kezelésre és a biztonságra is kiterjed.

A termékek minősítéséhez a Google bizonyos követelmények és paraméterek, többek között az ipari környezetben történő használatra való alkalmasság, az adott időintervallumon belüli biztonsági frissítések, valamint a vállalatokra vonatkozó kötelezettségek alapján hitelesíti a mobileszközök hardverét és szoftverét

A Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex® 03 eszköze máris megkapta az „Android Enterprise Recommended” tanúsítást. Az Android 13 operációs rendszert futtató mobileszköz megfelel a legújabb és legmagasabb műszaki szabványoknak, többek között az 5G/5G SA (különálló), a Wi-Fi 6 és az eSIM szabványnak is, így a robbanásveszélyes területeken előforduló jelenlegi és jövőbeli digitális alkalmazási helyzetekhez egyaránt ideális.



A Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex® 03 eszköze máris megkapta az „Android Enterprise Recommended” tanúsítást.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Pepperl+Fuchs vállalatot az Android Enterprise partnerprogram ezüst partnerei között üdvözölhetjük” – mondja Ken Schutt, az Android Enterprise Partnerships igazgatója. „Az Ezüst partnerprogramhoz való csatlakozással a Pepperl+Fuchs az ügyfelei iránti elkötelezettségét bizonyítja, és garanciát vállal arra, hogy ügyfelei első osztályú ügyfélszolgálati ellátásban, támogatásban és megoldásokban részesülnek, ezzel elősegítve vállalkozásuk növekedését.”

„A Google emberek, vállalatok és termékek számára kidolgozott tanúsítási rendszere mögött egy holisztikus és egységes koncepció áll, amelyben a különálló folyamatok úgy illeszkednek egymáshoz, mint egy kirakós darabjai” – mondja Jörg Hartleb, a Pepperl+Fuchs leányvállalata, a ECOM Instruments termékmendezsment-vezetője. „A hardverek és a vállalat a lehető legmagasabb színvonalon történő tanúsításával, valamint a professzionális munkavállalói képzésekkel a tanácsadás, az Android rendszerű mobileszközök integrációja és az utánkövető támogatás során egyaránt első osztályú támogatást és szolgáltatást nyújtunk a világ különböző pontjain élő ügyfeleink számára.” 

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás
amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.