Ipari érzékeléstechika
+36 88 545 902
+36 88 560 472
Leválasztók, jelátalakítók
+36 88 545 902
+36 88 560 472

Hulladékégetés/szagszabályozás+metán tisztítás – iszapkezelés

Égetés/szagmentesítés + metánvisszanyerés – szennyvízkezelés

Szennyvíziszap a szennyvízkezelésben
Szennyvíziszap a szennyvízkezelésben

A metán a szennyvíziszap tisztítása során keletkező melléktermék. A metán rendkívül gyúlékony, belégzése vagy lenyelése mérgező, nem megfelelő kezelés esetén pedig kiemelkedően veszélyes lehet. A metán szagtalan, de a nyers szennyvíz kezelése során keletkező többi gáz (például a hidrogén-szulfid) is rendkívül robbanékony. A hidrogén-szulfid rendkívül erőteljes szagot bocsát ki.  A Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes megoldások széles választékát kínálja a robbanékony gázok kezeléséhez. 

 

 

  • Rugalmasság
    A Pepperl+Fuchs számos technológiai megoldást kínál a szennyvízkezelő telepek számára, legyen szó akár pontok közötti vagy multiplexelt HART és Fieldbus termékeinkről. A FieldBarrier leválasztónak köszönhetően ma már akár 12 PROFIBUS PA vagy FOUNDATION fieldbus H1 terepi eszköz vagy Segment Protector közvetlen csatlakoztatása is lehetséges, akár a 2. robbanásveszélyességi osztályba sorolt területeken is. Az egyes FieldBarrier eszközökhöz 4 GYSZM csatlakozás tartozik, így akár 4 FieldBarrier is összeköthető. A FieldBarrier négy kimenete összesen 40 mA leadására képes, így számos különböző gyújtószikramentes terepi eszköz csatlakoztatására alkalmas. A trönk- és terepibusz-elosztó modulok passzív vezetékein ritkán van szükség áram alatt munkát végezni, ezért ezeket robbanásbiztos módszerrel is be lehet szerelni.
  • Alacsonyabb költségek, szabad választás
    A kapcsolódási pontot biztosító termékek teljes körű megoldást kínálnak a vízszűrő rendszerekhez, és segítenek összekötni berendezéseit a vezérlővel. A FieldConnex termékcsaládban bizonyára Ön is megtalálja a megfelelő csatlakozást. A bevezető vezetékeket Segment Protector és FieldBarrier eszközök segítségével kötheti össze a trönkkel. A FieldConnex segítségével úgy alakíthatja ki a topológiát, hogy az optimálisan illeszkedjen az Ön által használt alkalmazáshoz, legyen szó akár veszélyes, akár nem veszélyes területekről. A nagy teljesítményű trönk koncepció különböző konfigurációi új megközelítést kínálnak a veszélyes és az általános területeken beépítendő terepibusz-alkalmazásokhoz. A nagy teljesítményű trönk nem a terepibusz trönkkábelén, hanem a berendezés bevezető csatlakozásán haladó energia mértékét szabályozza. A fejlett diagnosztikai modul (ADM) felügyeli a szegmens állapotát, és ellenőrzi a hálózatról a terepi berendezés felé haladó kommunikációs jeleket. Ez csökkenti az üzembe helyezéshez szükséges időt, valamint a rendszer így hosszú távon kevesebb ellenőrzést igényel. Ez a topológia a FOUNDATION Fieldbus és a Profibus megoldásokkal is kompatibilis, így Ön mindig azokat a megoldásokat választhatja, amelyek a leginkább megfelelőek.

A vízkezelő telepek több kilométeren elterülő berendezés- és folyamatrendszert ellenőriznek és szabályoznak. A különböző elemeket gyakran más-más gyártók szállítják. Ezeket általában görgőtalpakra helyezik különböző technológiák segítségével. Most rendkívül egyszerűen, a legkorszerűbb termékek segítségével integrálhatja ezeket a berendezéseket rendszerébe. A Pepperl+Fuchs védelmi eszközei segítségével a telep garantáltan hatékonyan, magas fokú rendelkezésre állás mellett fog üzemelni. Nincs szükség a mi berendezéseinkhez igazítani technológiáit, készülékeink illeszkednek az Ön megoldásaihoz.


amplify – A Pepperl+Fuchs magazin

Fedezze fel online magazinunkat! Izgalmas sikersztorik, alkalmazástechnikai beszámolók, interjúk és regionális hírek várnak Önre.

e-hírek

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön rendszeresen az automatizálás világából érkező újdonságokról és érdekes információkról.

Feliratkozás